Manskören Harmoni

Agne Andersson urnsättning 5 juni

Agne Anderssons urnsättning inleddes i Löderups kyrka där Violeta med åtta man ur manskören placerade i en halvcirkel runt urnan jämte ett tänt ljus inledde med psalmen ”Härlig är jorden”. Sedan framfördes ett litet tal som följdes av ”Här är gudagott att vara” och ceremonin avslutades med att Violeta och koristerna placerade varsin röd ros vid urnan. Efter ceremonin till kyrkklockornas ringande fördes urnan av familjen till platsen för sista vilan.

Tack Agne för den tid och din sångarglädje som du delade med oss! Tack även från dem som pga. pandemirestriktionerna inte kan närvara här idag.

Vi kommer att minnas dig som en genuin, kanske lite lågmäld men framförallt en mycket vänlig och ärlig vän och sångarbroder.

Sången skall för evigt oss förena!

Comments are closed.