Manskören Harmoni

En sångarbroder har gått ur tiden!

Vår sångarbroder sedan många år, Knut Bengtsson, har gått ur tiden men han finns kvar i våra hjärtan. Vi minns honom som en glad och positiv människa alltid nära till skratt. Körens Sven-Lennart Skinnar höll en parentation och vi sjöng för honom samt tände ett ljus. Knut var sedan många år förste bas i kören och älskade Taube. Vi sjöng ”Sov på min arm” och ””Så skimrande var aldrig havet” och hoppas att han tyckte att vi gjorde det väl. Knut blev 87 år gammal.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.