Manskören Harmoni
Manskören Harmoni

Vårkonsert med Via Musika 21 maj 16:00!

”Manlig” Luciakonsert – 13 december i Cabinen!

Manskören Harmoni visar med en ”manlig” Luciakonsert upp ytterligare en sida med, utöver sin fyrstämmiga manskörssång, även inslag med överraskande och underliggande spexton! Eftersom så många anmält sitt intresse utökar vi till två konserter – så boka din plats!! Klicka på bilden och skicka bokning via mail!

 

 

[…]

HARMONIKÖREN ger ”Höstkonsert – äntligen körsång på riktigt” den 24 oktober i Saluhallen.

Vi kommer att framföra en bred repertoar med pärlor från operor och musikaler samt inslag från Robban Broberg och Hasse och Tage med mera. Vid pianot Kjell Edstrand. Missa inte detta!

Konsertstart klockan 18:00. Biljetter kan endast bokas via mejl till info@saluhallenystad.se

Priset för bubbel + mat + konsert är 395kr (insläpp ca 16:30) […]

Flashmob för att hedra Guiseppe Verdi!

Harmonikören genomförde en flashmob under lördagen den 9 oktober för att hedra minnet av kompositören Guiseppe Verdi. Verdi föddes den 9 oktober 1813, alltså för precis 208 år sedan och kören framförde ”Fångarnas kör” ur Verdis opera Nebukadnessar. Ystads Allehanda skrev om vårt framträdande och artikeln hittar du här.

 

[…]

Besök hos Storebæltskören i Korsör

Besök Korsör Storebæltskören 2016-04-02

Ja, vi bryr oss i Ystad!

Kören deltog den 17 oktober i arrangemanget ”Ja, vi bryr oss i Ystad”. Vi framförde själva ”No man is an Island” och ”Fem smutsiga små fingrar”. sedan framfördes ”Rokokokanon” och ”The Conquest of Paradise” tillsammans med damkören Bagatellerna.

Konsert på Mariavall!

Manskören Harmoni på Mariavall

Manskören Harmoni sjöng för ett mer än fullsatt Mariavall. Både nunnor samt övrig publik fick njuta av ett program med bland annat en helt ny spännande version av Ave Maria. Hjälp oss att komplettera med nya sångare inför jubileumsåret 2016.

[…]

Ett magiskt ögonblick på Ales stenar!

Ale Stenar 2015

Kören sjöng för trettionde gången på Ales stenar medan en magiskt röd sol sakta gick ner. Inte så konstigt att känslan samt kvalitet på sången lyfte till härliga höjder efter Gunnar Perssons 30åriga jubileumstal. Publiken som i år var spridd runt hela den stora skeppssättningen applåderade kraftigt och slutligen sjöng […]

Konsert för nya sångarbröder är den 18 april!!

Den 18 april bjuder kören till nya bröder att komma med och sjunga. Kören kommer att genomföra ett program i Biografteatern Scalas lokaler på St. Östergatan i Ystad.

Deltagande körer:

Manskören Harmoni under ledning av Violeta Todorova

Ljunits Kyrkokör under ledning av Anna-Maria Hagerman